Despre noi

Suntem o societate specializată pe importul de bunuri cosmetice și chimicale produse în majoritate în Ungaria. Avem deja o experiență și prezență de 20 ani pe piața produselor de larg consum din România.

Eurotrade Cosmetics

Fiind activi și pe piața a produselor profesionale, EuroTrade Cosmetics importă pentru clienții săi produse pentru întreținerea și îngrijirea pielii, adresate atât persoanelor fizice cât și saloanelor de frumusețe, magazinelor speicalizate și farmaciilor.

Brandurile importate au fost alese cu grijă pentru ca produsele comercializate să satisfacă cele mai specifice necesități ale clienților noștrii.

Sloganul nostru este: „Experiență, tradiție, corectitudine”.

Despre noi - Nuovo Derm

Experiență, tradiție, corectitudine

  • Importăm cosmetice și chimicale produse în Ungaria pentru îngrijirea pielii copiilor, îngrijirea tenului pentru femei și bărbați, îngrijirea mâinilor
  • Importăm pentru clienții noștri produse de larg consum pentru întreținerea și îngrijirea pielii, produse adresate atât persoanelor fizice cât și saloanelor, magazinelor și farmaciilor.
  • Produsele noastre sunt atent selectate pentru a satisface nevoile și cerințele clienților. Am ales branduri importante și de calitate pentru a vă oferi cele mai bune produse.
  • Oferim prețuri competitive și promoții atractive, în special pentru clienții noștri fideli, care ne-au acordat încrederea lor de-a lungul timpului.