Cum cumpăr

1. Produse prezentate și prețuri

Pozele produselor au titlul de prezentare. EUROTRADE COSMETICS SRL nu isi asuma raspunderea daca descrierea produselor prezentate pe site nu este considerata precisa sau completa. Preturile afisate pe site includ TVA . Pretul total al unui produs comandat cuprinde pretul acestuia si taxele de transport (cu TVA inclus). Pretul final se modifica daca taxele de livrare cresc sau daca e vorba de o localitate care nu se afla in zona de acoperire a retelei de curierat. Preturile se pot schimba oricand, fara un anunt in prealabil. Pretul final se poate modifica daca se dovedeste ca a fost afisat gresit pe site, dintr-o eroare neprevazuta a sistemului, caz in care Cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail (conform cu Codul Civil art 1665);

2. Comanda produselor

Cumparatorul poate plasa Comenzi in Site prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor in cosul de cumparaturi, comanda finalizandu-se cu plata. Orice produs este disponibil spre achizitionare din cosul de cumparaturi numai daca exista stoc disponibil. Simpla adaugare a bunurilor in cosul de cumparaturi nu obliga Cumparatorul sa achizitioneze produsul; doar prin finalizarea Comenzii produsul este rezervat si pastrat in stoc.

In momentul finalizarii Comenzii, Cumparatorul isi da consimtamantul ca toate datele emise de acesta sunt corecte si reale la data plasarii Comenzii. De asemenea, Cumparatorul consimte ca Vinzatorul sa-l contacteze prin canalele agreate, in orice situatie.

Daca Vanzatorul nu poate livra un produs, acesta va informa Cumparatorul.

Comenzile inregistrate dupa ora 17:00 vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Daca Vanzatorul nu poate contacta Cumparatorul (adresa email gresita, numar de telefon gresit sau incorect, adresa incompleta sau gresita) si in cazul in care comanda Cumparatorului este mai veche de 2 (doua) zile lucratoare, fara a fi confirmata de catre Cumparator, atunci Vanzatorul poate anula comanda si factura aferenta comenzii.

3. Modalități de plată

Plata la livrare / ramburs: se plateste numerar, direct soferului/curierului la predarea coletului.
Plata pin transfer bancar: sunt acceptate cardurile VISA si MASTERCARD (inclusiv Maestro, cu conditia sa detina cod CVV2/CVC2).